Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.
Baking Powder

Creme VEGA

A Dr. Oetker Creme VEGA egy szója alapú tejföl-alternatíva, amely laktóz- (tejcukor) és tejfehérje-mentes. Használható főzéshez, sütéshez – például sűrítéshez vagy akár salátaöntetként, mártogatósként is. Krémes állaga és hőálló tulajdonságai miatt valódi segítséget nyújt mindazoknak, akik a konyhában a növényi táplálkozást tartják szem előtt.

 

 

Allergén összetevők

Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy ez a termék olyan allergén vagy egyéb összetevőt tartalmaz, amit a jogszabályok szerint kötelezően ki kell emelni. Az itt megjelölt információk tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy a termék megvásárlásakor minden esetben tájékozódjon a csomagolóanyagon feltüntetett allergénekről! A termék a következő allergéneket tartalmazza:

Szójabab és a belőle készült termékek

Átlagos tápértékadatok Creme VEGA

Késztermékben (100g)
Energia 1183 kJ
287 kcal
Zsír 30 g
amelyből telített zsírsavak 27 g
Szénhidrát 1.7 g
amelyből cukrok 1.4 g
Fehérje 2.4 g
0.24 g

További adatok a termékről

Töltőtömeg: 150g