Flag

A Dr. Oetkerről

Megfelelőségi szervezet
Bejelentő rendszer
A Dr. Oetkerről
Megfelelőségi szervezet / bejelentő rendszer

Az etikus és jogszerű magatartás az Oetker-csoport számára a saját üzleti tevékenységei, valamint az összes üzleti partnerrel és ügyféllel való kapcsolata során elsődleges fontosságú. Az Oetker-csoport erőteljes nemzetközi növekedése és az egyre szigorúbb jogi követelmények miatt a megfelelőség területe számunkra kiemelt fontossággal bír, ezért az Oetker-csoport egészére vonatkozó megfelelőség-irányítási rendszert vezettünk be.

E rendszer működtetéséhez létrehoztunk egy megfelelési szervezetet felelős tisztviselőkkel, akik semleges és független kapcsolattartóként állnak rendelkezésre a megfelelőség témakörrel kapcsolatos bármilyen kérdésben.  

Az Oetker-csoport továbbá létrehozott egy bejelentési eljárást, amely lehetővé teszi magánszemélyek, vállalatok és más szervezetek számára, hogy bejelentést tegyenek az alkalmazandó jogszabályok (pl. megvesztegetés, csalás, emberi jogok és környezetvédelmi előírások megsértése), az Oetker-csoport belső irányelveinek (pl. magatartási kódex) vagy az Oetker-csoport beszállítói magatartási kódexének megsértéséről, illetve az ezen előírások lehetséges vagy tényleges megsértésével kapcsolatos aggályaikról.  

Ha Önnek bármilyen információja van az Oetker-csoport valamely vállalatát érintő esetleges törvénysértésekről, különböző lehetőségei vannak arra, hogy elküldje nekünk az információit, akár teljesen névtelenül is a megfelelőségi forródrót rendszerünkön keresztül. 

 

A következő bejelentési csatornák állnak rendelkezésre:

 • Levélben történő bejelentés az alábbi címre:
  Dr. August Oetker KG
  Corporate Compliance Committee
  Lutterstraße 14
  33617 Bielefeld
  Germany
 • Telefonos bejelentés (ingyenes) telefonos szolgáltatáson keresztül, hangüzenet használatával. A telefonszám hívása ingyenes: 00800-911-911-00
 • Az Oetker-csoport alkalmazottai a felettesüknek, az adott leányvállalat vezetőségének, (csoport) megfelelésért felelős tisztviselőjének vagy más módon kijelölt kapcsolattartó személyének is tehet bejelentést (pl. személyes beszélgetés során). 

 

Az ügyet gondosan megvizsgáljuk, és megtesszük a szükséges intézkedéseket.  

Az eljárási szabályzat keretében meghatároztuk a belső felelősségi köröket, valamint a bejelentések és a panaszok kezelését.

Eljárási szabályzat

Picture -

Kövess minket!
Kövesd a Dr. Oetkert a közösségi médiában!