Flag
Ínycsiklandó pillanatok
amelyek elvarázsolnak

A pizzáktól a pudingokig, a süteményporoktól a sós ételekig: a Dr. Oetker már több mint 130 éve hozza össze az embereket, hogy közösen élvezzék az emlékezetes pillanatokat és az ellenállhatatlan ízeket. Ma sincs ez másképp: folyamatosan bővülő, ínycsiklandó választékunkkal egyre jobb termékeket kínálunk fogyasztóink - és nem utolsó sorban a bolygónk - számára. Küldetésünknek tekintjük, hogy a világot egy boldogabb hellyé tegyük, egy falat, szelet vagy kanál kényeztető finomság segítségével.

A családi konyhánkból az otthonodba
A családi konyhánkból az otthonodba

Minden egy apró gyógyszertárban kezdődött 1891-ben Bielefeldben, amikor is Dr. August Oetker megalapította családi vállalkozásunkat. Első áttörő ötlete egy mindenki számára könnyen használható sütőpor volt, amely még a kevésbé tapasztalt fakanálvirtuózoknak is garantálta, hogy minden alkalommal tökéletesen sikerüljenek a süteményeik. Az ezt követő évtizedekben számos további, azóta klasszikussá váló termékkel bővült a kínálatunk: a vaníliás cukor, a pudingporok, az élesztő, a különböző aromák és végül, de nem utolsó sorban a világszerte ismert mélyfagyasztott pizzák.

Több mint 130 évvel később még mindig büszkén nevezzük magunkat családi vállalkozásnak - annak ellenére, hogy már több mint 40 különböző országban vagyunk jelen és forgalmazzuk termékeinket. Rendületlen elkötelezettségünk a minőség és az innováció mellett továbbra is összehozza az embereket és a családokat, hogy együtt élvezzék az ínycsiklandó finomságokat és a közös pillanatokat – és ezzel együtt az “egy darabka otthon” ízét.

Veled vagyunk a fontos pillanatokban!

130 éve dolgozunk azon, hogy segítő kezet nyújtsunk fogyasztóinknak az igazán fontos pillanatok megteremtésében és megosztásában szerte a világon. Ízletes pizzáink, süteményeink és desszertjeink nem csak ínycsiklandó ízek, de értékes emlékek és számos közös pillanat megélésében is segítenek. Legyen szó egy esti nasiról, egy TV előtti pizzázásról, vagy egy nagyobb családi összejövetelről, a Dr. Oetker mindig segít abban, hogy különlegessé tedd a pillanatot.

Finomságok, amelyek kellemes érzésekkel töltenek el

A minőség mindig is a Dr. Oetker védjegye volt. Ahogy alapítónk mondása tartja: „A minőség a cég számára nem más, mint mind az az elvárás, amit az ügyfél és a fogyasztó megkövetel a termékeinkkel kapcsolatban.” Ez a hitvallás sok évig a cég szlogenjében is megjelent, melyet ma is a vállalattal azonosítanak: “A minőség a legjobb recept”.

Úgy hisszük, hogy ma már a minőséggel kapcsolatos elvárásunkat magasabb szintre kell emeljük – és egyre nagyobb figyelmet szenteljünk magára az életminőségre is. Ez az oka annak, hogy folyamatosan bővítjük az ezt támogató választékunkat. Új, 100%-ban növényi alapú termékek bevezetésével, csomagolásaink újrahasznosíthatóvá és beszerzésünk fenntarthatóbbá tételével következetesen csökkentjük karbon lábnyomunkat. Emellett elkötelezettek vagyunk amellett, hogy folyamatosan csökkentsük a cukor és a só mennyiségét termékeinkben. Így azok nem csak finomak, hanem egyúttal jó lelkiismerettel fogyaszthatóak is!

Egy aprócska felfedezéstől a világsikerig

Vállalatunkat 1891-ben alapította Dr. August Oetker. Első áttörő ötlete egy könnyen használható sütőpor volt.

Kövess minket!
Kövesd a Dr. Oetkert a közösségi médiában!