Flag
Jogi nyilatkozat
Jogi információk
Jogi információk
Jogi nyilatkozat

Ezt a honlapot a Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. (későbbiekben „mi”) működteti. Honlapunkon a vállaltunkról, termékeinkről és aktivitásainkról szeretnénk látogatóinkat informálni. Jelen jogi nyilatkozat honlapunk használatának feltételeiről, szabályairól szól. Bizonyos esetekben más szabályokat is figyelembe kell venni, például a honlapon közzétett felhívások esetében, ilyenkor a további szabályokat az adott helyhez kapcsolódó felületeken tesszük közzé.

1. Weboldalunk használata

Honlapunk tartalmai saját, otthoni használatra, vagy újságírói használatra felhasználhatók. A honlapon található tartalmak törlése, módosítása, mások általi kereskedelmi forgalomban való használata nem megengedett. A honlapon lévő képek, írások, szellemi termékek és minden egyéb tartalom a Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. tulajdonát képezik, annak beleegyezése nélkül nem használhatók fel:

© Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.

Minden másfajta felhasználás tilos. Az fentiektől eltérő használat jogi következményekkel járhat.

2. Szellemi tulajdonjogok

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció, mozgókép, hang, szoftver és egyéb anyag (továbbiakban "feltöltött tartalmak") szerzői vagy védjegyjogai a Szolgáltató tulajdonát képezik, vagy a megfelelő tulajdonos engedélyével került a webhelyre.


A Dr. Oetker előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül tilos:
a) kereskedelmi célokra használni a webhelyet, illetve annak bármely elemét, tartalmát,
b) annak tartalmát bármilyen a sütnijó.hu-n kívüli online vagy offline felületen felhasználni.

Kövess minket!
Kövesd a Dr. Oetkert a közösségi médiában!