Flag

Lumumba

kb. 4 pohar
Egyszerű
20 Perc
Csokoládés varázslat karácsonyra
Hozzávalók
Elkészítés
Picture -
Picture -
ÉRTÉKELD A RECEPTET
Hogy sikerült a recept?

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó receptek

Kövess minket!
Kövesd a Dr. Oetkert a közösségi médiában!
Picture - Hero image

Hozzávalók

Az elkészítéshez
4 púpozott ek.Dr. Oetker Holland Kakaó sütéshez
1 ltej
4 ek.cukor
8 ek.rum
Ezenkívül
200 mlhideg habtejszín
1 tasakDr. Oetker Vanillincukor
apróra vágott mályvacukor vagy mini mályvacukor

Termékek megtekintése

1

Előkészítés

A kakaóport egy kis tejjel habverővel összekeverjük. A maradék tejet és a cukrot edényben felforraljuk. A megkevert kakaóport belekeverjük és az egészet felforraljuk. A rumot belekeverjük.

2

Elkészítés

A tejszínt és a vanillincukrot keverőpohárban konyhai robotgéppel (habverő) keményre felverjük. A csokoládéitalt kelyhekbe töltjük. A tejszínt evőkanállal rátesszük, és mályvacukorral megszórjuk.