Flag

Tejszínes puding mogyorókrémmel

kb. 4 adag
Egyszerű
20 Perc
Mogyorós varázslat tejszínes pudinggal
Hozzávalók
Elkészítés
Picture -
Picture -
ÉRTÉKELD A RECEPTET
Hogy sikerült a recept?

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó receptek

Kövess minket!
Kövesd a Dr. Oetkert a közösségi médiában!
Picture - Hero image

Hozzávalók

Az elkészítéshez
1 tasakDr. Oetker Eredeti Puding tejszínes
40 gcukor
500 mltej
2 ek.mogyorókrém
némiaprított mogyoró

Termékek megtekintése

Picture - Dr. Oetker Eredeti Puding tejszínes

Kevés tejjel a pudingport és a cukrot simára keverjük. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. Az így elkészített pudingot egy mély tálba öntjük, fóliával letakarjuk (hogy ne bőrösödjön), majd miután szobahőmérsékleten kihűlt, a mogyorókrémet a tetejére rétegezzük, és aprított mogyoróval hintve tálaljuk.