Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.
Baking Powder

Vaníliarúd

A Dr. Oetker Vaníliarúd finom, nemes ízt kölcsönöz a desszerteknek.

Felhasználható sütemények, torták, fagylaltok, krémek, befoőttek, édes levesek és szószok készítéséhez. Egyetlen vaníliarúddal 500 ml folyadékot vagy 500 g liszt felhasználásával készült tésztát ízesíthetünk.

Felhasználási javaslat:
A vaníliarudat hosszában felvágjuk, és kés segítségével kikaparjuk a magokat, majd hozzáadjuk a receptünkhöz.

Főzött desszerteknél, ételeknél intenzívebb ízélményt érhetünk el, ha a magok mellett a rudat is felhasználjuk. A folyadékot felforraljuk, levesszük a tűzről és 20 perc után eltávolítjuk a vaníliarudat.

Tipp:
Ha nem szeretnénk látható magokat a deszszertben, akkor a vaníliarudat egészben adjuk a folyadékhoz. Forralás után levesszük a tűzről és 20 perc után eltávolítjuk a vaníliarudat.

 

 

Allergén összetevők

Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy ez a termék nem tartalmaz allergén vagy olyan egyéb összetevőt, amit a jogszabályok szerint kötelezően ki kell emelni. Az itt megjelölt információk tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy a termék megvásárlásakor minden esetben tájékozódjon a csomagolóanyagon feltüntetett allergénekről!

Átlagos tápértékadatok Vaníliarúd

Késztermékben (100g)
Energia 1130 kJ
274 kcal
Zsír 10.7 g
amelyből telített zsírsavak 1.3 g
Szénhidrát 18.2 g
amelyből cukrok 14.2 g
Fehérje 5 g
0.16 g

További adatok a termékről

Töltőtömeg: 1.7g