Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.
Baking Powder

Bourbon Vanília paszta

A Dr. Oetker Bourbon Vanília paszta finom, nemes ízt kölcsönöz a desszerteknek.
Javasolt adagolás:
1 teáskanál vanília paszta 250 g liszt vagy 500 ml folyadék felhasználásával készült süteményhez, illetve desszerthez elegendő.
Felhasználás:
Süteményekhez, desszertekhez, krémekhez, levesekhez, szószokhoz, tejszínhabhoz, fagylatokhoz és palacsintához.

 

 

Bourbon Vanília paszta (1 Recept)

Allergén összetevők

Az itt megjelölt információk tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy a termék megvásárlásakor minden esetben tájékozódjon a csomagolóanyagon feltüntetett allergénekről!

Átlagos tápértékadatok Bourbon Vanília paszta

Késztermékben (100g) %*
Energia 941 kJ
222 kcal
11 %
11 %
Zsír 0.1 g
1 %
amelyből telített zsírsavak 0 g
0 %
Szénhidrát 46 g
18 %
amelyből cukrok 46 g
51 %
Fehérje 0.1 g
1 %
0 g
0 %
„Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal)”.

További adatok a termékről

Töltőtömeg: 18g