Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.
Baking Powder

Réteslap

A Dr. Oetker friss, sütésre kész réteslapjaival könnyedén és garantált sikerrel készíthetők el a család kedvenc rétesei és nosztalgikus finomságai. Használjuk ínycsiklandó házi rétesekhez, vagy akár pikáns és édes töltött süteményekhez – az elégedett mosolyok minden esetben garantáltak.

Sütési javaslat:

  1. A rétestésztát kb. 15-20 perccel a felhasználás előtt vegyük ki a hűtőből.
  2. A sütőt kb. 200 °C-ra melegítsük elő, légkeveréses sütő esetén 190 °C-ra.
  3. A réteslapokat vegyük ki a csomagolásból, helyezzünk 2-3 réteslapot egy tiszta konyharuhára. Gyümölcsös töltelék esetén 3 réteslap felhasználását javasoljuk. A tésztáról eltávolított sütőpapírt helyezzük a sütőtepsibe.
  4. A lapok közé vékonyan kenjünk margarint vagy olajat, majd a tölteléket tegyük a tészta alsó felére (rétesenként kb. 450-500 grammot).
  5. A rétest a konyharuha segítségével tekerjük fel, a tésztaszéleket mindkét oldalon hajtsuk be, majd helyezzük a sütőpapírral bélelt tepsibe.
  6. A rudak tetejét szintén kenjük meg vékonyan olvasztott margarinnal vagy olajjal. Az így előkészített rétest helyezzük azonnal az előmelegített sütőbe.
  7. A töltelék mennyiségévtől függően kb. 20-30 perc alatt készre sütjük. 
Kérjük, vegye figyelembe saját sütőjének tulajdonságait.

Tipp:
Tálalás előtt a felszeletelt rétest a Dr. Oetker Expressz Desszertönteteinkkel még finomabbá varázsolhatjuk.

 

 

Allergén összetevők

Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy ez a termék olyan allergén vagy egyéb összetevőt tartalmaz, amit a jogszabályok szerint kötelezően ki kell emelni. Az itt megjelölt információk tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy a termék megvásárlásakor minden esetben tájékozódjon a csomagolóanyagon feltüntetett allergénekről! A termék a következő allergéneket tartalmazza:

Glutént tartalmazó gabonafélék

Átlagos tápértékadatok Réteslap

Késztermékben (100g)
Energia 1386 kJ
328 kcal
Zsír 3.6 g
amelyből telített zsírsavak 0.96 g
Szénhidrát 64 g
amelyből cukrok 6.8 g
Fehérje 9.5 g
0.80 g

További adatok a termékről

Töltőtömeg: 170g