Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.
Baking Powder

Kelt tészta

A Dr. Oetker friss, sütésre kész Kelt tészta igazán könnyűvé és élvezetessé varázsolja a konyhában töltött perceket. Használjuk fenséges kalácsokhoz, puha briósokhoz vagy akár ízletes bukták elkészítéséhez – a rendkívüli gyorsaság és a hibátlan eredmény garantált.
 
Sütési javaslat:

  1. A tésztát felhasználás előtt 30 perccel vegyük ki a hűtőből.
  2. A sütőt kb. 180 °C-ra (alsó-felső sütés) melegítsük elő.
  3. A tésztát vegyük ki a csomagolásból, majd sütőpapírral együtt tekerjük ki, tetszés szerint formázzuk, töltsük meg töltelékkel.
  4. A megformázott tésztát kenjük meg olvasztott margarinnal, felver tojással vagy tejjel és süssük aranybarnára.
Kérjük, vegye figyelembe saját sütőjének tulajdonságait.

 

 

Allergén összetevők

Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy ez a termék olyan allergén vagy egyéb összetevőt tartalmaz, amit a jogszabályok szerint kötelezően ki kell emelni. Az itt megjelölt információk tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy a termék megvásárlásakor minden esetben tájékozódjon a csomagolóanyagon feltüntetett allergénekről! A termék a következő allergéneket tartalmazza:

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás és a belőle készült termékek
Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt is) (nyomokban tartalmazhatja)
Szójabab és a belőle készült termékek (nyomokban tartalmazhatja)

Átlagos tápértékadatok Kelt tészta

Késztermékben (100g)
Energia 1261 kJ
299 kcal
Zsír 7.5 g
amelyből telített zsírsavak 3.3 g
Szénhidrát 48 g
amelyből cukrok 10 g
Fehérje 6.4 g
1.5 g

További adatok a termékről

Töltőtömeg: 450g