Flag

Bodzás-nektarinos puncs

kb. 6 adag
Egyszerű
20 Perc
A nyári partik aromás frissítője
Hozzávalók
Elkészítés
Picture -
Picture -
ÉRTÉKELD A RECEPTET
Hogy sikerült a recept?

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó receptek

Kövess minket!
Kövesd a Dr. Oetkert a közösségi médiában!
Picture - Hero image

Hozzávalók

Az elkészítéshez
600 gnektarin (előkészítve mérjük le)
400 mlbodzaszörp
2 tasakDr. Oetker Vanillincukor
1 ek.cukor
750 mlszénsavas ásványvíz
500 mlProsecco (vagy száraz pezsgő)

Termékek megtekintése

1

Előkészítés

A nektarint megmossuk, a magját eltávolítjuk és apró kockákra vágjuk. Egy nagy üvegtálban a nektarint, a bodzaszörpöt, a vanillincukrot és a cukrot jól összekeverjük és 2 órán keresztül állni hagyjuk.

2

Elkészítés

Röviddel tálalás előtt öntsük hozzá a szénsavas ásványvizet és a Proseccot. Jól hűtsük be és tálaláskor díszítsük bodzavirággal.