Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Gáncsné Sarkadi Szilvia

Középiskolai és egyetemi tanulmányaimhoz kapcsolódó gyakorlati időmet minden évben a Dr. Oetkernél töltöttem. Diplomatémámat is egy, a céghez kapcsolódó témában írtam, majd a diplomaszerzést követően 2009-ben a laboratóriumban kezdtem dolgozni. Rövid időn belül lehetőségem nyílt a termékfejlesztés csapatához csatlakozni, ahol azóta is dolgozom.

Szakmai fejlődésemet nagyban elősegítette a cégnél dolgozók pozitív és segítőkész hozzáállása a mindennapokban, illetve a cég által biztosított folyamatos képzések, tréningek.

A jánossomorjai gyárból Magyarország mellett számos országba fejlesztünk és gyártunk termékeket, így gyorsan lehetőségem nyílt nemzetközi projektekbe is bekapcsolódni, ami igazán érdekes, és számos lehetőséget nyújt más kultúrák, ízek megismerésében.  

A Dr. Oetker által biztosított stabil háttér lehetővé teszi, hogy termékeinket mindig a legmagasabb minőségben fejlesszük és gyártsuk, ami elengedhetetlen a hosszú távú minőségi termékek forgalmazásához.