Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Cukormáz készítése

Ínycsiklandó finomságok

Lépésről lépésre

Hozzávalók:

  • 4-5 teáskanál víz (hideg)
  • 150 g porcukor

1

Egy tálba tesszük a kimért porcukrot, majd a 4-5 teáskanál vízzel, teáskanál segítségével alaposan elkeverjük.

2

Ha a massza túl folyékony lenne, adjunk hozzá még egy kis porcukrot, ha viszont túl kemény, akkor adjunk hozzá még néhány csepp vizet.

3

Tippek:

Ez a mennyiség mérettől függően kb. 15-20 sütemény díszítéséhez elegendő. A máz ízlés szerint színezhető Dr. Oetker Ételszínezékkel illetve a cukormázat elkészíthetjük citromlé segítségével is (tehát néhány teáskanál víz helyett citromlevet használunk).