Flag

Eredeti Puding puncs

Töltőtömeg: 40 gram

A Dr. Oetker Eredeti Puncs Puding finom puncsos illatával már messziről csalogatja a kis gézengúzokat. A szülinapi bulik elegendhetetlen kelléke – és nemcsak a kislányoknak.

Elkészítés

Hozzávalók: Dr. Oetker puncs pudingpor, 500 ml tej és 3-5 evőkanál cukor. (4 adag elkészítéséhez elegendő)

  1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük.
  2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport.
  3. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk. Receptjavaslat: Áztassunk rumban 50 g mazsolát. Főzés előtt keverjük a csomómentesen elkevert pudingporhoz, majd a receptleírás szerint készítsük el a pudingot.
További információk
Tudj meg többet
Kövess minket!
Kövesd a Dr. Oetkert a közösségi médiában!