A málnás tápiókapuding ínycsiklandóan finom kényeztetés a különlegességek kedvelőinek. A málnadarabok és a tápiókagyöngyök rendkívül ellenálhatatlanná teszik a pudingot, amely természetesen nagyon finom.
Elkészítés: Kevés tejjel a pudingport és a cukrot simára keverjük. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. Folytonos keverés közben az egészet legalább 3 percig forraljuk alacsonyabb fokozaton. A pudingot levesszük a tűzről és 10 percig lefedve állni hagyjuk, majd átkeverjük. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk.
Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy ez a termék olyan allergén vagy egyéb összetevőt tartalmaz, amit a jogszabályok szerint kötelezően ki kell emelni. Az itt megjelölt információk tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy a termék megvásárlásakor minden esetben tájékozódjon a csomagolóanyagon feltüntetett allergénekről! A termék a következő allergéneket tartalmazza:
Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt is) (nyomokban tartalmazhatja)
Portermékben (100 g) | Késztermékben (100g) | 1 adagban | %* | |
---|---|---|---|---|
Energia |
1428
kJ
336 kcal |
400
kJ
95 kcal |
548
kJ
130 kcal |
7
%
7 % |
Zsír |
0.2
g
|
1.4
g
|
1.9
g
|
3
%
|
amelyből telített zsírsavak |
0
g
|
0.9
g
|
1.2
g
|
6
%
|
Szénhidrát |
81
g
|
17
g
|
24
g
|
9
%
|
amelyből cukrok |
3.1
g
|
10
g
|
14
g
|
16
%
|
Fehérje |
1
g
|
3.2
g
|
4.4
g
|
9
%
|
Só |
0.22
g
|
0.14
g
|
0.19
g
|
3
%
|
Töltőtömeg: 50g