Cookie-k használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal cookie-kat helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a cookie-kra vonatkozó figyelmeztetést, az a cookie-k alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A cookie-kkal és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Holland Kakaó sütéshez

Holland Kakaó sütéshez

A prémium minőségű, cukrozatlan Dr. Oetker Holland Kakaóport kifejezetten sütéshez javasoljuk. Magas kakaóvaj tartalmának (20-22%), intenzív vörösesbarna színének és telt ízének köszönhetően ideális minden kakaós és csokoládés sütemény készítéséhez.

Felhasználását elsősorban sütemények tésztáihoz, krémekhez, töltelékekhez, bevonatokhoz ajánljuk, de a sütés mellett természetesen desszertek, forró csoki, kakaós italok készítéséhez is kiválóan használható.

Allergén összetevők

Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy ez a termék olyan allergén vagy egyéb összetevőt tartalmaz, amit a jogszabályok szerint kötelezően ki kell emelni. A termék a következő allergéneket tartalmazza:

Tojás és a belőle készült termékek (nyomokban tartalmazhatja)
Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt is) (nyomokban tartalmazhatja)
Diófélék (nyomokban tartalmazhatja)
Glutént tartalmazó gabonafélék (nyomokban tartalmazhatja)


Az itt megjelölt információk tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy a termék megvásárlásakor minden esetben tájékozódjon a csomagolóanyagon feltüntetett allergénekről!

Átlagos tápértékadatok Holland Kakaó sütéshez

  100 g késztermékben
Energia: 1517 kJ
  366 kcal
Zsír: 21 g
amelyből telített zsírsavak: 13 g
Szénhidrát: 8.9 g
amelyből cukrok: 0,6 g
Fehérje: 20 g
Só: 0,08 g

További adatok a termékről

Töltőtömeg: 70g