Adatvédelem és cookie-k a Dr. Oetker honlapján

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk, melyről részletesebben a következő linkre kattintva tájékozódhat. Böngészése folytatásával elfogadja a cookie-k használatát.

Holland Kakaó sütéshez

Holland Kakaó sütéshez

A prémium minőségű, cukrozatlan Dr. Oetker Holland Kakaóport kifejezetten sütéshez javasoljuk. Magas kakaóvaj tartalmának (20-22%), intenzív vörösesbarna színének és telt ízének köszönhetően ideális minden kakaós és csokoládés sütemény készítéséhez. Felhasználását elsősorban sütemények tésztáihoz, krémekhez, töltelékekhez, bevonatokhoz ajánljuk, de a sütés mellett természetesen desszertek, forró csoki, kakaós italok készítéséhez is kiválóan használható.

Allergén összetevők

Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy ez a termék olyan allergén vagy egyéb összetevőt tartalmaz, amit a jogszabályok szerint kötelezően ki kell emelni. A termék a következő allergéneket tartalmazza:

Tojás és a belőle készült termékek (nyomokban tartalmazhatja)
Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt is) (nyomokban tartalmazhatja)
Diófélék (nyomokban tartalmazhatja)
Glutént tartalmazó gabonafélék (nyomokban tartalmazhatja)


Az itt megjelölt információk tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy a termék megvásárlásakor minden esetben tájékozódjon a csomagolóanyagon feltüntetett allergénekről!

Átlagos tápértékadatok Holland Kakaó sütéshez

  100 g késztermékben
Energia: 1517 kJ
  366 kcal
Zsír: 21 g
amelyből telített zsírsavak: 13 g
Szénhidrát: 8.9 g
amelyből cukrok: 0,6 g
Fehérje: 20 g
Só: 0,08 g

További adatok a termékről

Töltőtömeg: 70g