Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.
Kelt tészta

Kelt tészta

A Dr. Oetker friss, sütésre kész Kelt tészta igazán könnyűvé és élvezetessé varázsolja a konyhában töltött perceket. Használjuk fenséges kalácsokhoz, puha briósokhoz vagy akár ízletes bukták elkészítéséhez – a rendkívüli gyorsaság és a hibátlan eredmény garantált.
 
Sütési javaslat:

  1. A tésztát felhasználás előtt 30 perccel vegyük ki a hűtőből.
  2. A sütőt kb. 180 °C-ra (alsó-felső sütés) melegítsük elő.
  3. A tésztát vegyük ki a csomagolásból, majd sütőpapírral együtt tekerjük ki, tetszés szerint formázzuk, töltsük meg töltelékkel.
  4. A megformázott tésztát kenjük meg olvasztott margarinnal, felver tojással vagy tejjel és süssük aranybarnára.

Kérjük, vegye figyelembe saját sütőjének tulajdonságait.

Allergén összetevők

Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy ez a termék olyan allergén vagy egyéb összetevőt tartalmaz, amit a jogszabályok szerint kötelezően ki kell emelni. A termék a következő allergéneket tartalmazza:

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás és a belőle készült termékek
Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt is) (nyomokban tartalmazhatja)
Szójabab és a belőle készült termékek (nyomokban tartalmazhatja)


Az itt megjelölt információk tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy a termék megvásárlásakor minden esetben tájékozódjon a csomagolóanyagon feltüntetett allergénekről!

Átlagos tápértékadatok Kelt tészta

  100 g késztermékben
Energia: 1261 kJ
  299 kcal
Zsír: 7,5 g
amelyből telített zsírsavak: 3,3 g
Szénhidrát: 48 g
amelyből cukrok: 10 g
Fehérje: 6,4 g
Só: 1,5 g

* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

További adatok a termékről

Töltőtömeg: 450g