Cookie-k használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal cookie-kat helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a cookie-kra vonatkozó figyelmeztetést, az a cookie-k alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A cookie-kkal és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Fondant fehér cukormassza

Fondant fehér cukormassza

A Dr. Oetker Fondant cukormasszával könnyen varázsolhatunk gyönyörű bevonatot a tortákra, süteményekre. Egy doboz (454 g) fehér Dr. Oetker Fondant ½ cm vastagra kinyújtva egy teljes, 26 cm átmérőjű torta bevonásához elegendő! A fondant cukormassza ráadásul egyszerűen, látványosan színezhető és tetszés szerinti motívumokat, figurákat is formázhatunk belőle. 

Allergén összetevők

Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy ez a termék olyan allergén vagy egyéb összetevőt tartalmaz, amit a jogszabályok szerint kötelezően ki kell emelni. A termék a következő allergéneket tartalmazza:

Diófélék (nyomokban tartalmazhatja)


Az itt megjelölt információk tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy a termék megvásárlásakor minden esetben tájékozódjon a csomagolóanyagon feltüntetett allergénekről!

Átlagos tápértékadatok Fondant fehér cukormassza

  100 g késztermékben
Energia: 1654 kJ
  390 kcal
Zsír: 3,8 g
amelyből telített zsírsavak: 1,9 g
Szénhidrát: 88 g
amelyből cukrok: 86 g
Fehérje: 0,0 g
Só: 0,00 g

További adatok a termékről

Töltőtömeg: 454g

 Új receptek
sütnijó! - A sütibarátok közössége
Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből