Flag

Borkrém kehely

4 adag
Egyszerű
40 Perc
Pikáns vaníliás desszert csokoládéval
Hozzávalók
Elkészítés
Recipe Tips
A desszertnek alacsonyabb kalóriatartalma lesz, ha tejszín helyett Dr. Oetker Habport használunk. A fehérbor egy része helyett tehetünk szőlőlevet is.
Picture -
Picture -
ÉRTÉKELD A RECEPTET
Hogy sikerült a recept?

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó receptek

Kövess minket!
Kövesd a Dr. Oetkert a közösségi médiában!
Picture - Hero image

Hozzávalók

Az elkészítéshez
250 mlfehérbor
80 gporcukor
1 tasakDr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
3 lapDr. Oetker Lapzselatin
3 tk.rum
250 mlhideg tejszín
1 dbnarancs leve
A díszítéshez
csokoládéforgács

Termékek megtekintése

Picture - Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
Picture - Dr. Oetker Lapzselatin

A pudingot a tasakon feltüntetett utasítás szerint, de tej helyett bor felhasználásával és a porcukor hozzáadásával elkészítjük. A pudingot hagyjuk lehűlni, közben többször megkeverjük. A zselatint a tasakon feltüntetett utasítás szerint elkészítjük. A narancslevet és a rumot felmelegítjük, és a zselatinhoz adjuk, majd a pudinghoz keverjük a zselatint. A tejszínt kemény habbá verjük és óvatosan hozzákeverjük a zselatinos pudinghoz. A krémet desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk, csokoládéforgáccsal hintve tálaljuk.

  • A desszertnek alacsonyabb kalóriatartalma lesz, ha tejszín helyett Dr. Oetker Habport használunk. A fehérbor egy része helyett tehetünk szőlőlevet is.