Flag

Aszalt meggyes tarka puding

kb. 4 adag
Egyszerű
20 Perc
Díszes pudingvarázs dekorcukrokkal és meggyel
Hozzávalók
Elkészítés
Picture -
Picture -
ÉRTÉKELD A RECEPTET
Hogy sikerült a recept?

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó receptek

Kövess minket!
Kövesd a Dr. Oetkert a közösségi médiában!
Picture - Hero image

Hozzávalók

Az elkészítéshez
1 tasakDr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
500 mltej
3 - 5 ek.cukor
1 tasakDr. Oetker Eredeti Puding csokoládéízű
500 mltej
3 - 5 ek.cukor
4 ek.aszalt meggy
1 tasakDr. Oetker Habpor
150 mlhideg tej
Dr. Oetker Dekorcukrok (tetszés szerint)

Termékek megtekintése

Picture - Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
Picture - Dr. Oetker Habpor

A vaníliapudingot a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük úgy, hogy a tűzről levett, még forró pudinghoz 2 evőkanál aszalt meggyet keverünk. Az elkészült pudinggal 4 db hideg vízzel kiöblített pudingformát félig megtöltünk. A formákat fóliával letakarjuk és a pudingokat hűtőszekrénybe tesszük. Közben a csokoládépudingot is elkészítjük a tasakon lévő leírás szerint úgy, hogy a tűzről levett, még forró pudinghoz 2 evőkanál aszalt meggyet keverünk. A pudingot fóliával letakarjuk és hűlni hagyjuk. A kissé kihűlt csokoládépudingot a hűtőből kivett vaníliapudingok tetején egyenletesen elosztjuk, majd a formákat a hűtőszekrénybe visszatesszük. Miután a pudingok teljesen kihűltek és megszilárdultak, a pudingokat a formákból desszertes tányérokra borítjuk. A habport a hideg tejjel a tasakon lévő leírás szerint kemény habbá verjük. Egy fagyasztózacskóba kanalazzuk, lezárjuk, a zacskó sarkát kivágjuk, és a pudingot tejszínhabbal, majd dekorcukorral díszítjük.