Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Vaníliás-mogyorós pohárkrém

(0)
0 0 5
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

A vanília és a mogyoró páratlan találkozása

kb. 1 adag

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Vaníliás-mogyorós pohárkrém

Az elkészítéshez:

25 g mandula (apró darabokra vágva)
1 tasak Dr. Oetker Gála Krémpuding vaníliaízű
500 ml tej
50 g mogyorókrém
25 g tejcsokoládé

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A mandulát egy serpenyőben zsiradék nélkül aranysárgára pirítjuk és egy tálon hűlni hagyjuk.

2

Elkészítés

A krémpudingot a tasakon található leírás szerint elkészítjük. A feléhez hozzáadjuk a mogyorókrémet, és simára keverjük. A krémeket felváltva desszertes poharakba rétegezzük – a vaníliással kezdve. A desszertet fogyasztásig hűtőszekrényben tároljuk. A csokoládét vízfürdőben felolvasztjuk, majd a pirított mandulához keverjük. A masszát egy sütőpapíron (8 x 8 cm) elsimítjuk és hagyjuk megszilárdulni. Mikor még nem szilárdult meg teljesen, egy hosszú késsel vékony szeletekre vágjuk. A teljes szilárdulás után, közvetlen tálalás előtt ezekkel díszítjük a krémdesszertet.

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből