Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Tejszín puding mandulával, csokoládéval és eperrel

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Fenséges színes tejszínes

4 pohar

Könnyen elkészíthető 20 Perc

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Tejszín puding mandulával, csokoládéval és eperrel

Az elkészítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding tejszínes
500 ml tej
3 - 5 ek. cukor
4 ek. szeletelt mandula
4 ek. apróra tört csokoládé
150 g eper (megtisztítva és vékonyra szeletelve)
8 db ostyarúd
Dr. Oetker Dekormix Színvarázs

Elkészítés

Elkészítés

A tejszínpudingot a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük. Az elkészült puding felével 4 db hideg vízzel kiöblített üvegkelyhet félig megtöltünk. A pudingokat a mandula- és csokoládédarabokkal egyenletesen meghintjük, és az eperszeletekkel rétegezzük. A tejszínpuding másik felét a kelyhekben egyenletesen elosztjuk. Közvetlenül a tálalás előtt két-két ostyarudat a pudingokba szúrunk, és dekorcukorral díszítjük.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Tejszín puding mandulával, csokoládéval és eperrel

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 336kJ
81kcal
6kJ
1kcal
Zsír 4.1g 0.1g
Szénhidrát 7.9g 0.1g
Fehérje 4g 0.1g