Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Sárgakrém (Vaníliakrém) alaprecept

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Krémeshez, francia krémeshez, orosz krémhez.

1 adag

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Sárgakrém (Vaníliakrém) alaprecept

Az elkészítéshez:

500 mililiter tej
3 db tojás
150 g cukor
70 g liszt
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor

Elkészítés

Elkészítés

Készíthetjük liszt helyett azonos mennyiségű pudingporral vagy 50-50% pudingpor és liszt keverékével is.

A tojássárgáját kevés tejjel elkeverjük, hozzáadjuk a lisztet (vagy pudingport), és csomómentesre elkeverjük. A többi tejet a cukor felével és a vanillincukorral felfőzzük. A tojásfehérjéből a cukor másik felével kemény habot készítünk.

Ha a tej felforrt, a péppel összekeverjük, visszatesszük a tűzre, és habverővel állandó keverés mellett addig főzzük, amíg sűrű nem lesz. Levéve a tűzről, óvatosan belekeverjük a kemény tojáshabot, és még melegen betöltjük.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Sárgakrém (Vaníliakrém) alaprecept

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 3751kJ
896kcal
519kJ
124kcal

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből