Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Sárgabarackdzsem

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Sárgabarackdzsem

A dzsemhez:

1 kg sárgabarack (érett, előkészítve mérjük le)
1 tasak Dr. Oetker Dzsemfix 1:1
1150 g cukor
2 ek. citromlé

Elkészítés

Elkészítés

A barackokat megmossuk, jól lecsöpögtetjük, megfelezzük, kimagozzuk, kicsire vágjuk, megmérjük (1 kg). Az előkészített barackokat egy edénybe tesszük. A már kimért cukorból 2 evőkanállal kiveszünk, és a dzsemfixszel elkeverjük, majd a barackhoz adjuk. Az elegyet nagy lángon, állandó keverés mellett felforraljuk. Ha forr, a maradék cukrot is hozzáadjuk, majd újra felforraljuk. 1 percig forraljuk, miközben állandóan keverjük. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a citromlevet. Az üvegekbe töltjük, lezárjuk, és 5 percig fejjel lefelé állni hagyjuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Sárgabarackdzsem

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 3kJ
1kcal
1kJ
Szénhidrát 0.1g 0g