Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Sárgabarackdzsem banánnal

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Sárgabarackos banános különlegesség

kb. 7 üveg ((200 ml-es))

Könnyen elkészíthető 60 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Sárgabarackdzsem banánnal

A dzsemhez:

850 g sárgabarack (előkészítve mérjük le) (előkészítve mérjük le)
400 g banán (előkészítve mérjük le) (előkészítve mérjük le)
5 g Dr. Oetker Citromsav
1 tasak Dr. Oetker Befőzőcukor Extra 2:1

Elkészítés

Elkészítés

A sárgabarackot megmossuk, lecsöpögtetjük, kimagozva kis kockákra vágjuk, és 850 g-ot lemérünk. A banán héját lehúzzuk, majd apróra daraboljuk és lemérünk 400 g-ot.A gyümölcsöket és a citromsavat főzőedényben alaposan összevegyítjük a befőzőcukorral. Az egészet keverés közben, magas hőfokon felforraljuk, majd folyamatos keveréssel 1 percig hagyjuk zubogva forrni. Utána levesszük a tűzhelyről.Szükség esetén eltávolítjuk a habot, ezután peremig töltjük az előkészített üvegeket, mindegyiket lezárjuk, és a tetejére fordítva kb. 5 percig állni hagyjuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Sárgabarackdzsem banánnal

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 13kJ
3kcal
4kJ
1kcal

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből