Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Ribizlis szilvalekvár

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Az öröm garantált

Kb. 6 üveg (200 ml-es)

Könnyen elkészíthető 40 Perc

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Ribizlis szilvalekvár

A lekvárhoz:

500 g szilva (előkészítve mérjük le)
500 g átpasszírozott piros ribizli (előkészítve mérjük le)
400 g cukor
1 tasak Dr. Oetker Dzsemfix Szilvához

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés:

A szilvát megmossuk, a magját eltávolítjuk és apró darabokra vágjuk. Kimérünk 500 g-ot és pépesítjük. A ribizlit megmossuk, a szárát eltávolítjuk és pépesítjük. Egy szűrőn keresztül átpasszírozzuk, és 500 g–ot kimérünk.

2

Elkészítés:

A gyümölcspürét a dzsemfixszel és a kimért cukorral egy nagy főzőedényben jól összekeverjük. Magas fokozaton állandó keve-rés mellett felforraljuk, majd forrás után 3 percig zubogva forrni hagyjuk (keverés mellett). Ha szükséges a habot eltávolítjuk. Az előkészített üvegeket peremig töltjük, jól lezárjuk és legalább 5 percre fejjel lefelé állítjuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Ribizlis szilvalekvár

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 2kJ
1kJ
Szénhidrát 0.1g 0g