Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Réteges süteménysarkok

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Ínycsiklandó falatok

Kb. 18 - 24 darab

Könnyen elkészíthető 60 Perc

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Réteges süteménysarkok

üvegtál (kb. 25x15 cm)

A tésztához:

4 db tojásfehérje (M-es)
1 csipet
150 g lágy margarin
150 g cukor
1 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
1 db tojás (M-es)
3 db tojássárgája (M-es)
1 teáskanál Dr. Oetker Rum Aroma
150 g búzaliszt
1 csapott tk. Dr. Oetker Sütőpor

A díszítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Tortabevonó ét

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés:

Az üvegtálat alaposan kivajazzuk. A sütőgrillt kb. 200 °C-ra melegítjük.

2

Elkészítés:

Tészta: A tojásfehérjét a sóval keményre verjük. A margarint keverőtálban konyhai robotgéppel (habverő) selymesre keverjük. Keverés közben fokozatosan hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, míg kötött masszát nem kapunk. A tojást kb. 1⁄2 perc alatt a legmagasabb fokozaton belekeverjük, majd fokozatosan hozzákeverjük a tojássárgáját és a rum aromát. A lisztet összekeverjük a sütőporral, majd közepes fokozaton a masszához keverjük. A felvert tojásfehérjét óvatosan a tésztába forgatjuk. Az üvegtál alján szilikon lapáttal 3 evőkanál tésztát egyenletesen eloszlatunk. A formát rácson a sütő középső részébe toljuk, és világosbarnára grillezzük. (A grill és a tészta közti távolság kb. 20 cm legyen.)

grillezés (rétegenként): 2 - 3 perc

Kivesszük a formát a sütőből és második rétegként ismét 3 evőkanál tésztát kenünk a megsült rétegre. A formát ismét betoljuk a grill alá, és ilyen módon feldolgozzuk az összes tésztát. A süteményt késsel óvatosan leválasztjuk az üvegtál széléről és kiborítjuk A rövidebb oldala mentén 3, a hosszabb oldal mentén 6 egyenlő részre vágjuk.

Díszítés: A tortabevonót a csomagoláson található leírás alapján előkészítjük, és a szeleteket részben bevonjuk vele vagy teáskanállal a tetején elosztjuk, majd hagyjuk megszilárdulni.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Réteges süteménysarkok

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 84kJ
37kcal
546kJ
242kcal
Zsír 0.1g 0.5g
Szénhidrát 8.7g 57g
Fehérje 0.4g 2.9g