Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Pudingcsigák - gluténmentes

(0)
0 0 5
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Ínycsiklandó puding-kaland

1 adag

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Pudingcsigák - gluténmentes

A tésztához:

4 db tojás (közepes méretű)
100 g cukor
2 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding csokoládéízű - Gluténmentes

A töltelékhez:

500 ml tej
50 g cukor
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding epres

Ezenkívül:

csokoládérudacskák

Elkészítés

Elkészítés

A tojásokat a cukorral habosra verjük. A pudingport rászórjuk, majd óvatosan belekeverjük. A masszát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük (30x35 cm) és megsütjük.

Alsó és felső sütés: kb. 200 °C

Légkeveréses: kb. 180 °C

sütés: kb. 12 Perc(ek)

Sütés után a tésztát egy cukorral meghintett papírra borítjuk. A sütőpapírt hidegvízzel meglocsoljuk, majd óvatosan lehúzzuk. A tésztát egy nedves konyharuhával letakarjuk. A töltelékhez a pudingot a tasakon szereplő leírás szerint elkészítjük. A még forró pudingot a tésztára öntjük úgy, hogy az alsó szélén több puding legyen. A tésztát a papír segítségével alulról felfelé felgöngyöljük, hogy egy kb. 3 cm-es szegélyrész megmaradjon. Ezután 3 órát állni hagyjuk. A tekercset kb. 3 cm széles darabokra szeleteljük (a kést mindig mossuk le forró vízben!). A tészta végére szúrjunk csokoládé-rudacskákat díszítésként.

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből