Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Pudingbohóc

(0)
0 0 5
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Egy jókedvű finomság

1 adag

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Pudingbohóc

Csokoládé puding:

500 ml tej
50 g porcukor
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding csokoládés

Vanília puding:

500 ml tej
50 g porcukor
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű

A díszítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Tortabevonó ét
ízlés szerint rum

Elkészítés

Elkészítés

Egy nagyobb tálat (kb. 20 cm átmérő) hideg vízzel kiöblítünk, és fóliával - lehetőleg minél alaposabban - kibélelünk. A csokoládé és a vanília pudingot a megadott hozzávalókkal a tasakon szereplő leírás szerint megfőzzük. Az elkészült pudingot ízenként felváltva a pudingformába kanalazzuk. Használhatunk különböző nagyságú kanalat is. A massza tetejét egyenletesen lesimítjuk és lehetőleg egész éjjel hűlni hagyjuk. Lehetőleg egész éjjel hűlni hagyjuk. A díszítéshez a tortabevonót a tasakon szereplő leírás szerint elkészítjük. Kis tálkába öntjük, és néhány csepp rumot adunk hozzá. A tortabevonó-masszát egy nyomózsákba öntjük, és egy fóliára szemeket, kezeket és nyelvet formázunk. Fél órát hűlni hagyjuk. A pudingot a tálból egy nagy tányérra kifordítjuk, és a fóliát óvatosan eltávolítjuk. Egy kanállal kivágjuk a száj helyét, majd a csokoládédarabkákat felhelyezve elkészítjük a szemeket, a kezeket és a nyelvet. A maradék tortabevonóval hajat formázunk.

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből