Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Pizza-kebap

(0)
0 0 5
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Az örök klasszikus újragondolva

kb. 4 adag

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Pizza-kebap

A kenéshez és a díszítéshez:

olívaolaj
víz
lenmag
szezámmag

A tésztához:

1 csomag Dr. Oetker Pizza tészta

A töltelékhez:

kb. 8 db salátalevél (tetszés szerint)
1 fej lilahagyma
1 db paradicsom
0,5 db kígyóuborka
250 g pirított csirkehús
némi
őrölt bors
olívaolaj

Az öntethez:

150 g natúr joghurt
1 - 2 csipet
kevés chili paprika

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A pizza tésztát kivesszük a hűtőből, a csomagolóanyagot eltávolítjuk a tésztáról, a sütőtepsit (kb. 30x40 cm) sütőpapírral béleljük és a sütőt előmelegítjük. A zöldségeket megtisztítjuk, vékony karikára vágjuk. A csirkehúst tetszés szerint sózzuk, borsozzuk és négy egyforma szeletre vágjuk, majd forró olajon megsütjük.

2

Elkészítés

Tészta: A pizza tésztát kitekerjük. A hosszabb oldal mentén a tészta felét megkenjük olívaolajjal, és a tésztaszéleket egymásra hajtjuk. A tetejét egy kis vízzel meglocsoljuk, majd megszórjuk kevés szezám-, és lenmaggal. A hosszabbik oldal mentén négy részre vágjuk. A tészta szeleteket a sütőtepsire tesszük, a sütő középső részébe toljuk és megsütjük.

Alsó és felső sütés: kb. 220 °C

Légkeveréses: kb. 200 °C

Sütési beállítás: Középre

sütés: kb. 10 - 15 Perc(ek)

A kebap tésztákat még melegen megtöltjük ízlés szerint és meglocsoljukaz öntettel. Az elkészült kebapokat még langyosan tálaljuk.

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből