Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Pesztós csomó

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Fenséges kelt tészta pinkáns pesztó töltelékkel

kb. 10 szelet

Könnyen elkészíthető 30 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Pesztós csomó

A tésztához:

1 csomag Dr. Oetker Kelt tészta

A pesztós töltelékhez:

40 g friss bazsalikom levél
100 g reszelt Mozzarella
½ db citrom leve leve
20 g reszelt parmezán
1 gerezd fokhagyma
1 csipet
1 csipet fehér bors
30 g fenyőmag
40 mililiter olívaolaj

A kenéshez:

1 db tojás (közepes méretű) (közepes méretű)

Elkészítés

Elkészítés

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Pesztós csomó

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből