Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Party-kehely

(0)
0 0 5
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Ínycsiklandó mogyorós varázslat

kb. 1 adag

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Party-kehely

A krémhez:

50 g amarettini (olasz mandulás keksz)
60 ml kávélikőr vagy presszókávé
1 tasak Dr. Oetker Aranka Krém Mogyoróízű
250 ml hideg tej

A díszítéshez:

25 g étcsokoládé
1 ek. étolaj

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A desszertes kelyheket vagy poharakat étcsokoládéval díszítjük. Ehhez gőz fölött megolvasztjuk az étcsokoládét az étolaj hozzáadásával, majd egy zacskóba töltjük. A zacskó egyik sarkát kivágjuk. A desszertes kelyhek belső falát a csokoládéval a képen látható módon dekoráljuk, és hagyjuk megszilárdulni.

2

Elkészítés

Az Amarettini keksz felét elosztjuk a négy kehelyben, és meglocsoljuk 1-1 teáskanál kávélikőrrel vagy presszókávéval.A mogyóróízű Aranka krémet a tasakon olvasható útmutató szerint, de csak 200 ml tej hozzáadásával készítjük el. A kész krémben elkeverünk 3 evőkanál kávélikőrt vagy presszókávét. A krém felét a kelyhekbe töltjük, majd egy újabb réteg Amarettini kekszet teszünk rá, amelyet ismét meglocsolunk likőrrel vagy kávéval. Végül a maradék krémet is elosztjuk rajta.Kívánság szerint, az elkészült desszert tetejét Amarettinivel vagy csokoládéforgáccsal díszíthetjük.

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből