Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Paradicsomos-hagymás focaccia

(1)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Kelt tésztás varázslat

Kb. 12 szelet

Könnyen elkészíthető 20 Perc

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Paradicsomos-hagymás focaccia

A tésztához:

1 csomag Dr. Oetker Kelt tészta

A tetejére:

1 fej vöröshagyma (kb. 250 g)
1 db fokhagyma gerezd
2 ek. olívaolaj
durva tengeri só
frissen őrölt bors
ízlés szerint friss vagy szárított olasz zöldfűszerek
500 g paradicsom
kb. 20 g fekete olajbogyó

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés:

A sütőt előmelegítjük. A tésztát felhasználás előtt 30 perccel kivesszük a hűtőből.

2

Elkészítés:

A tetejére: A hagymát meghámozzuk, elfelezzük, és vékony szeletekre vágjuk. Megtisztítjuk a fokhagymát és szétnyomjuk. Az olívaolajat és a fokhagymát serpenyőben felforrósítjuk, és ebben megpároljuk a hagymaszeleteket. Sóval, borssal és zöldfűszerekkel (a friss zöldfűszereket előtte daraboljuk) ízesítjük.

Kelt tészta: A tésztát kivesszük a csomagolásból és tetszés szerint eredeti téglalap formájában hagyjuk, vagy négy sarkát levágva ovális alakúra formázzuk. A paradicsomot megmossuk és karikákra vágjuk. Először a hagymát osztjuk el a tésztán, majd a paradicsomkarikákat és az olajbogyókat. Sóval, borssal és zöldfűszerekkel ízesítjük, majd a focaccia-t a sütőpapírral együtt, a sütő középső részén megsütjük.

Alsó és felső sütés: Kb. 200°C ( (előmelegítve))

Légkeveréses: Kb. 180°C ( (előmelegítve))

Sütési beállítás: Középre

sütés: kb. 18 - 22 perc

A focaccia-t sütőrácson hagyjuk és melegen tálaljuk. Ízlés szerint tehetünk rá kakukkfűágat és csöpögtethetünk rá kevés olívaolajat.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Paradicsomos-hagymás focaccia

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk