Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Panettone desszertpohár

(0)
0 0 5
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Ínycsiklandó pohárkrém meggyel

kb. 12 adag

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Panettone desszertpohár

Az elkészítéshez:

200 g babapiskóta vagy piskótatallér
50 ml tej (kb. 3 evőkanál)
2 teáskanál Dr. Oetker Rum Aroma
1 üveg magozott meggybefőtt (kb. 360 g)
fahéj -cukor keverék

A krémhez:

1 tasak Dr. Oetker Aranka Krém Vaníliaízű
250 ml hideg tej
250 g sovány túró
250 g mascarpone sajtkrém

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A babapiskótából kés segítségével háromszög vagy négyzet alakot vághatunk ki, ha piskótatallérból készítjük, akkor kiszúróforma segítségével tetszés szerinti motívumokat szúrunk ki, és a díszítéshez ezeket félretesszük. A többi babapiskótát egy keverőedénybe darabokra törjük, rumos tejjel meglocsoljuk. A meggyszemeket egy szűrőn át lecsöpögtetjük.

2

Elkészítés

Az Aranka krémet a tasakon feltüntetett utasítás szerint, de csak 250 ml tej felhasználásával elkészítjük. Hozzáadjuk a túrót és a Mascarponét. Egy üveg desszertes tányérba felváltva rétegezzük a rumos tejjel meglocsolt babapiskótát, a krémet, és a meggyet úgy, hogy a krém legyen az utolsó réteg. A desszertet legalább egy órára a hűtőszekrénybe helyezzük. A tálalás előtt a desszertet a formázott babapiskóta vagy a kiszúrt piskótatallér motívumokkal díszítjük, és vastagon a cukros fahéjjal hintjük.

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből