Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Négy évszak

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Fenséges ízkombinációk

Kb. 4 adag

Könnyen elkészíthető 20 Perc

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Négy évszak

A tésztához:

1 csomag Dr. Oetker Pizza tészta

A feltéthez:

200 g paradicsom sűrítmény
½ teáskanál fűszerpaprika
½ kávéskanál oregánó
1 kávéskanál bazsalikom
1 csipet
1 csipet őrölt bors
200 g szeletelt mozzarella
6 kávéskanál zöld pesztó
1 db tohal konzerv (kb. 150-170g)
1 fej vöröshagyma
100 g sonka (apróra vágva)
40 g szalámi
50 g fekete olívabogyó
200 g Gouda sajt (reszelt)

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés:

A pizza tésztát kivesszük a hűtőből, a csomagolóanyagot eltávolítjuk a tésztáról és a sütőt előmelegítjük.

2

Elkészítés:

Tészta: A pizza tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és egy tepsibe (kb. 30x40 cm) helyezzük.

Feltét: A paradicsom sűrítményhez keverjük hozzá a fűszereket, sózzuk, borsozzuk, majd a kapott krémet a tésztára kenjük. Negyedére mozzarellát és pesztót, másik negyedére tonhalat és vöröshagymát, a harmadik negyedre a sonkát, a negyedik negyedre pedig a szalámit és az olívabogyót tesszük feltétként. A tepsit a sütő alsó felébe toljuk és megsütjük.

Alsó és felső sütés: Kb. 220°C (előmelegítve)

Légkeveréses: Kb. 200°C (előmelegítve)

Sütési beállítás: Alulra

sütés: kb. 13 - 15 perc

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Négy évszak

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk