Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Négy évszak

(0)
0 0 5
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Fenséges ízkombinációk

kb. 4 adag

Könnyen elkészíthető 20 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Négy évszak

A tésztához:

1 csomag Dr. Oetker Pizza tészta

A feltéthez:

200 g paradicsom sűrítmény
0,5 teáskanál fűszerpaprika
0,5 kávéskanál oregánó
1 kávéskanál bazsalikom
1 csipet
1 csipet őrölt bors
200 g szeletelt mozzarella
6 kávéskanál zöld pesztó
1 db tohal konzerv (kb. 150-170g)
1 fej vöröshagyma
100 g sonka (apróra vágva)
40 g szalámi
50 g fekete olívabogyó
200 g Gouda sajt (reszelt)

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A pizza tésztát kivesszük a hűtőből, a csomagolóanyagot eltávolítjuk a tésztáról és a sütőt előmelegítjük.

2

Elkészítés

Tészta: A pizza tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és egy tepsibe (kb. 30x40 cm) helyezzük.

Feltét: A paradicsom sűrítményhez keverjük hozzá a fűszereket, sózzuk, borsozzuk, majd a kapott krémet a tésztára kenjük. Negyedére mozzarellát és pesztót, másik negyedére tonhalat és vöröshagymát, a harmadik negyedre a sonkát, a negyedik negyedre pedig a szalámit és az olívabogyót tesszük feltétként. A tepsit a sütő alsó felébe toljuk és megsütjük.

Alsó és felső sütés: kb. 220 °C

Légkeveréses: kb. 200 °C

Sütési beállítás: Alulra

sütés: kb. 13 - 15 Perc(ek)

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből