Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Narancsos Tiramisu

(0)
0 0 5
recipe.rating.msg recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Különleges Tiramisu a narancs ízével

kb. 6 - 8 adag

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Narancsos Tiramisu

Az elkészítéshez:

200 g babapiskóta
125 ml feketekávé
3 - 4 db narancs
125 ml narancslikőr (vagy narancslé)
40 g porcukor
2 tasak Dr. Oetker Tiramisu Krém
300 ml tej
300 ml hideg tejszín
1 tasak Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor

A díszítéshez:

kakaópor (cukrozatlan)

Elkészítés

Elkészítés

A babpiskótát szorosan egymás mellé egy üvegtálba fektetjük. A lehűtött kávéval meglocsoljuk. A narancsot alaposan megtisztítjuk, meghámozzuk, a gerezdeket szétválasztjuk, és vékony szeletekre vágjuk. A narancs-szeleteket a kekszre fektetjük, a narancslikőrrel meglocsoljuk. Az egészet porcukorral meghintjük, és 1-2 órára félretéve pihentetjük.A tiramisu krémet a tasakon lévő használati utasítás alapján, de 300 ml tej és 300 ml habtejszín keverékével és a bourbon vaníliás cukorral felverjük. Majd a krémet egyenletesen a narancs-szeletekre rétegezzük. Tetejét elsimítjuk, és tálalásig hűtőszekrénybe helyezzük. Tálaláskor a desszertet kakaóporral meghintve díszítjük.

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből