Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Meggyes-csokis desszert

(0)
0 0 5
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Csokoládés varázslat

kb. 4 adag

Könnyen elkészíthető 20 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Meggyes-csokis desszert

Az elkészítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Csoki Flört csokoládés-mogyoróízű
300 ml tej
50 g mandula (apróra vágva)
1 ek. cukor
1 üveg magozott meggybefőtt

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A cukrot és az apróra vágott mandulát egy teflon serpenyőben közepes lángon karamellizáljuk, majd egy tányéron hűlni hagyjuk.

2

Elkészítés

A tejet egy főzőedénybe öntjük, és felforraljuk. Az edényt levesszük a tűzről, hozzáöntjük a Csoki Flört krémpudingport, és egy kézi habverő segítségével legalább 1 percig jól elkeverjük. 3 percig állni hagyjuk, majd a kézi habverővel újra alaposan átkeverjük és hűlni hagyjuk. A meggybefőttet lecsepegtetjük, és a meggy felét desszertes tálkákban egyenletesen elosztjuk. A krémpudingot a meggy tetejére kanalazzuk, majd a maradék meggyel kirakjuk, és végül a mandulával meghintjük.