Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Magyaros paprikakrém

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Pikáns paprikakrém szendvicsekhez

3 üveg ((500 ml-es))

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Magyaros paprikakrém

Az elkészítéshez:

4 teáskanál
½ tasak Dr. Oetker Befőzőcukor Szuper 3:1
3 teáskanál majoránna (őrölt) (őrölt)
300 mililiter fehérbor
150 mililiter gyümölcsecet
75 mililiter citromlé
1 ½ db citrom héja héja
3 gerezd fokhagyma
300 g vöröshagyma (előkészíve mérjük le) (előkészíve mérjük le)
ízlés szerint bors
½ teáskanál kömény (őrölt) (őrölt)
3 ek. édesnemes fűszerpaprika
600 g sárga paprika
600 g piros paprika

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A paprikákat félbe vágjuk, a magjukat kivesszük, az erejüket kivágjuk, megmossuk, lecsöpögtetjük, vékonyra szeleteljük, és 600-600 g-ot lemérünk. A hagymát megtisztítjuk, apróra kockázzuk, és lemérünk 300 g-ot. A fokhagymát megtisztítjuk, és fokhagymanyomón átnyomjuk. A citromot forró vízzel alaposan megmossuk, megszárítjuk, vékonyan meghámozzuk és a héját apró csíkokra vágjuk.

2

Elkészítés

Valamennyi hozzávalót egy főzőedénybe öntjük, és jól elkeverjük. Az elegyet állandó keverés mellett nagy lángon felforraljuk, majd továbbra is keverve, legalább 10 percig zubogva forrni hagyjuk. A paprikakrémet sóval, borssal ízesítjük, végül levesszük a tűzről. Ha szükséges, a habot eltávolítjuk a tetejéről, és azonnal az előkészített üvegekbe töltjük, jól lezárjuk, majd 5 percre fejjel lefelé állítjuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Magyaros paprikakrém

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 4kJ
1kcal

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből