Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Gyümölcsös krémes (sütés nélkül)

(0)
0 0 5
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Finomság a sütnijó!-ról „Zsófika94” Sütibarátunk receptje alapján

kb. 10 adag

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Gyümölcsös krémes (sütés nélkül)

Az elkészítéshez:

400 g babapiskóta
200 ml tej
1 kávéskanál Dr. Oetker Vanília Aroma
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor

A krémhez:

800 ml hideg tej
1 tasak Dr. Oetker Házi Krémes krém

A díszítéshez:

ribizli

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A 200 ml tejben elkeverjük a vanillincukrot és a vanília aromát. A ribizlit megmossuk.

2

Elkészítés

A Házi krémes krémport a 800 ml tejjel, a tasakon szereplő elkészítési útmutatónak megfelelően elkészítjük. Az előkészített tejben a babapiskóták egy részét megforgatjuk (nem áztatjuk), majd egy üvegtál (kb. 25x30 cm) aljába, egymás mellé helyezzük. Megkenjük egy réteg krémmel, majd ismét a tejbe mártott babapiskótákat tesszük a krémre, és addig rétegezzük, míg el nem fogy a krém illetve babapiskóta. A végén mindenképp a krém kerüljön a tetejére. Végül a ribizlit egyenletesen rászórjuk a krémes tetejére. Az elkészült süteményt legalább 2 órára hűtőszekrénybe tesszük, de még finomabb lesz (a piskóta jobban megpuhul), ha egy egész éjszakát áll a hűtőben.

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből