Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Gyors sárgabarackpite

(0)
0 0 5
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Ínycsiklandó barackpite

24 adag

Könnyen elkészíthető 60 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Gyors sárgabarackpite

A tésztához:

1 csomag Dr. Oetker Kelt tészta

A töltelékhez:

400 ml tej
50 g cukor
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű

A tetejére:

1,5 kg félbevágott sárgabarack
50 g cukor

A morzsához:

150 g liszt
100 g porcukor
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
100 g Rama margarin (hideg)

Elkészítés

Elkészítés

1

A kelt tésztát a csomagoláson feltüntetett utasítások szerint előkészítjük és kitekerjük, majd a tepsibe helyezzük.

2

A töltelékhez a cukrot, a tejet és a pudingport a tasakon lévő leírás szerint megfőzzük, majd lehűtjük és egyenletesen megkenjük vele a tésztát.

3

A félbevágott sárgabarackot a tésztára helyezzük és megszórjuk a kimért cukorral.

4

A morzsához a lisztből, porcukorból és a hideg margarinból, kézi robotgéppel (habverő) morzsát készítünk, végül megszórjuk ezzel a tésztát.

5

A sütőlapot az előmelegített sütő középére helyezzük és készre sütjük a pitét.

Alsó és felső sütés: 190 °C

Légkeveréses: 170 °C

Sütési beállítás: Középre

sütés: kb. 35 - 40 Perc(ek)

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből