Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Észbontó puncs fagylalt

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Ínycsiklandó fagyicsoda

kb. 4 adag

Könnyen elkészíthető 20 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Észbontó puncs fagylalt

Az elkészítéshez:

50 g mazsola
1 teáskanál Dr. Oetker Rum Aroma
100 mililiter hideg tej
100 mililiter hideg habtejszín (30%-os zsírtartalmú) (30%-os zsírtartalmú)
1 tasak Dr. Oetker Fagyipor puncs

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A kimért mazsolát 1 teáskanál aromával meglocsoljuk, majd állni hagyjuk.

2

Elkészítés

A kimért hideg tejet és a tejszínt egy magasfalú keverőedénybe öntjük és hozzáadjuk a fagylaltport. Konyhai robotgéppel (habverő) először a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton a krémállag eléréséig, kb. 3 percig keverjük. Belekeverjük a mazsola nagy részét (néhány szemet díszítésnek félreteszünk) és a krémet fagyálló edénybe tesszük, lefedjük és legalább 4 órát fagyasztjuk.

3

Díszítés

A fagylaltot tálalás előtt kb. 10 percre szobahőmérsékletre tesszük. Adagoljuk és a maradék mazsolával díszítjük.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Észbontó puncs fagylalt

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből