Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Epres–ribizlis csatni

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Pikáns ízkavalkád

kb. 4 üveg ((200 ml-es))

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Epres–ribizlis csatni

Az elkészítéshez:

250 g földieper (előkészítve mérjük le) (előkészítve mérjük le)
200 g piros ribizli (előkészítve mérjük le) (előkészítve mérjük le)
50 - 60 g lilahagyma
1 csapott kávéskanál őrölt chili paprika
100 mililiter vörösbor
25 mililiter balzsamecet
½ tasak Dr. Oetker Befőzőcukor Extra 2:1 (250 g) (250 g)
1 kávéskanál őrölt fahéj
némi

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

Az epret a szárától megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük, apró darabokra vágjuk, és 250 g-ot kimérünk. A ribizlit a szárától megtisztítjuk, megmossuk, és 200 g-ot kimérünk. A hagymát megtisztítjuk és nagyon apró kockára vágjuk. A vörösborból 100 ml-t, a balzsamecetből 25 ml-t kimérünk.

2

Elkészítés

Az epret, ribizlit, lilahagymát és a felsorolt további hozzávalókat egy főzőedénybe öntjük, és alaposan elkeverjük. Az elegyet állandó keverés mellett nagy lángon felforraljuk, időnként megkeverve 8-10 percig forrni hagyjuk, majd ízlés szerint sózzuk. A csatnit azonnal az előkészített üvegekben töltjük, jól lezárjuk, majd 5 percre fejjel lefelé állítjuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Epres–ribizlis csatni

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 84kJ
20kcal
54kJ
13kcal

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből