Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Eperkrémes muffin eperöntettel

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Epres finomság

kb. 8 adag

Kis gyakorlat szükséges 60 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Eperkrémes muffin eperöntettel

A tésztához:

1 doboz Dr. Oetker Muffin alappor
2 db tojás (közepes méretű) (közepes méretű)
125 mililiter olaj
75 mililiter víz

A krémhez:

1 tasak Dr. Oetker Epres Tortakrém
400 mililiter hideg tej

A díszítéshez:

Dr. Oetker Kész desszertöntet epres
néhány szem eper

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A 12 papírformát egy tepsibe állítjuk. A sütőt előmelegítjük.

2

Elkészítés

Tészta elkészítése: A csokoládédarabok felét tegyük félre. A tészta alapport és a maradék csokoládédarabokat egy keverőtálba öntjük. Hozzáadjuk a tojást, az étolajat és a vizet, majd kézi habverővel összedolgozzuk.

A tésztát azonnal, 2 evőkanál segítségével egyenletesen elosztjuk a papírformákban. Az előzőleg félretett csokoládédarabokkal megszórjuk a muffinok tetejét. A tepsit a sütő közepébe toljuk, és a süteményeket megsütjük (kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait).

Alsó és felső sütés: kb. 180 °C

Légkeveréses: kb. 160 °C

Sütési beállítás: Középre

sütés: kb. 20 perc

Krém elkészítése:A 400 ml hideg tejet egy magas falú keverőtálba öntjük. Hozzáadjuk a tortakrém alapport, és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd magas fokozaton kb. 2-3 percig keverjük. A kész tortakrémet nyomózsákba töltjük és körkörös mozdulatokkal a muffinok tetejére nyomjuk.

A muffinokat a kész desszertöntettel ízlés szerint meglocsoljuk, és félbevágott eperrel dekoráljuk.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Eperkrémes muffin eperöntettel

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből