Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Édes pudingvulkán

(0)
0 0 5
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Mágikus ízrobbanás

1 adag

Könnyen elkészíthető 40 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Édes pudingvulkán

Az elkészítéshez:

2 db tojás (közepes méretű)
60 g cukor
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
1 tasak Dr. Oetker Őrölt zselatin
500 ml tej
200 ml tejszín
1 tasak Dr. Oetker Habfixáló

Elkészítés

Elkészítés

A tojásokat kétfelé választjuk. A tojásfehérjét két csapott evőkanál cukorral konyhai robotgéppel kemény habbá verjük.A tojássárgáját a maradék cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a vanillincukrot, néhány evőkanál tejet, a pudingport és a zselatint. A maradék tejet felforraljuk és belefőzzük a pudingos keveréket. Még melegen, kézi habverővel hozzákeverjük a felvert tojáshabot.Egy kb. 18 cm átmérőjű üvegtálat hideg vízzel kiöblítünk, és beleöntjük a simára kevert krémet. Ha kihűlt, 1-2 órára hűtőszekrénybe helyezzük. A pudingot ezután egy tálra borítjuk.A tejszínből a habfixáló segítségével kemény habot verünk, amivel feldíszítjük a pudigvulkánt. A maradék habot tálaláskor a pudingszeletekhez kínáljuk.

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből