Flag

Csokoládés - barackos pohárkrém

kb. 4 adag
Egyszerű
20 Perc
Ínycsiklandó csábítás barackkal
Hozzávalók
Elkészítés
Picture -
Picture -
ÉRTÉKELD A RECEPTET
Hogy sikerült a recept?

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó receptek

Kövess minket!
Kövesd a Dr. Oetkert a közösségi médiában!
Picture - Hero image

Hozzávalók

Az elkészítéshez
1 tasakDr. Oetker Gála Krémpuding csokoládés
300 mltej
200 mlhideg tejszín
100 gkeksz csokoládédarabokkal
4 ek.baracklikőr
1 dobozőszibarack

Termékek megtekintése

A Gála krémpudingport a tasakon lévő leírás szerint, de csak 300 ml tej felhasználásával elkészítjük. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan a krémpudingba forgatjuk. A kekszet durva darabokra törjük, és egy evőkanálnyit félreteszünk. A többi kekszet desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk és 1-1 evőkanálnyi baracklikőrrel meglocsoljuk. A barackot egy szűrőn lecsepegtetjük és felkockázzuk. Egy kisebb mennyiséget a díszítéshez félreteszünk, a többit a kekszdarabokon elosztjuk. A krémpudingot átkeverjük, majd a barackra rétegezzük. A desszertet a félretett barackkal díszítjük, és tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt kekszdarabokkal díszítjük.