Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Csokis-vaníliás felhők

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Csokis vaníliás finomságok

Kb. 60 darab

Könnyen elkészíthető 40 Perc

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Csokis-vaníliás felhők

Az elkészítéshez:

3 db tojásfehérje (közepes méretű)
75 g porcukor
1 tasak Dr. Oetker Finesse Bourbon vanília aroma
50 g porcukor
10 g Dr. Oetker Gustin étkezési keményítő
100 g mandula forgács v. szeletelt mandula
50 g tejcsokoládé

A díszítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Tortabevonó ét

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés:

A tepsit (kb. 30x40 cm) sütőpapírral béleljük. A sütőt előmelegítjük. A csokoládét nagy lyukú reszelőn lereszeljük.

2

Elkészítés:

Egy keverőedényben a tojásfehérjét konyhai robotgéppel (habverő) kemény habbá verjük. Legmagasabb fokozaton keverve fokozatosan hozzáadjuk a cukrot és a bourbon vanília aromát. A porcukrot és az étkezési keményítőt összekeverjük, és a masszához forgatjuk. Végül hozzákeverjük a mandulát és a csokoládéforgácsot. Két teáskanál segítségével diónyi nagyságú halmokat formázunk az előkészített tepsire. A tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük.

Alsó és felső sütés: Kb. 130°C (Előmelegítve)

Légkeveréses: Kb. 110°C (Előmelegítve)

Sütési beállítás: Középre

sütés: kb. 130 perc

Sütés után a süteményt sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk és hagyjuk kihűlni. Díszítéshez a tortabevonót a tasakon szereplő útmutató szerint, forró vízbe állítva megolvasztjuk. A tasak egyik csücskét ollóval levágjuk, majd a habcsókot tetszés szerint díszítjük, és hagyjuk megszilárdulni.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Csokis-vaníliás felhők

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk
Energia 3kJ
1kcal
62kJ
15kcal
Zsír 0g 0.2g
Szénhidrát 0.2g 3.3g