Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Required cookies
These cookies are necessary so that the basic functions of the website can be used.
Required and performance cookies
The performance cookies also help analyze the use of the website, so that we can continuously measure and improve the quality.
Required, performance, marketing and third party cookies
These marketing & third party cookies also help us on other platforms to display personalized contents of dr. oetker.

Camparis eperlekvár

(0)
0 0 5
recipe.rating.msg recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Epres különlegesség Camparival

kb. 6 üveg ((200 ml-es))

Könnyen elkészíthető 20 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Camparis eperlekvár

A lekvárhoz:

1550 g földieper (előkészítve mérjük le)
1 db narancs reszelt héja
200 ml Campari
1 tasak Dr. Oetker Befőzőcukor Szuper 3:1

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

Az epret megmossuk, lecsöpögtetjük, szárát leválasztjuk, apróra vágjuk, és 1550 g-ot lemérünk. A narancsot megmossuk, szárazra töröljük, és a héját lereszeljük. Kimérünk 200 ml Camparit.

2

Elkészítés

A gyümölcsöt, a narancshéjat és a Camparit egy főzőedényben jól elkeverjük a befőzőocukorral. Az elegyet állandó keverés mellett erős lángon felforraljuk. Zubogva forrni hagyjuk legalább 3 percig, majd a tűzről levesszük. Ha, szükséges, eltávolítjuk a habot a tetejéről. Azonnal peremig töltjük az előkészített (lehetőleg csavaros) üvegeket, majd legalább 5 percre fejre állítjuk.

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből