Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Bogyós crumble leveles tésztával

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Pudingos csoda

kb. 4 - 6 adag

Könnyen elkészíthető 20 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Bogyós crumble leveles tésztával

A tésztához:

1 csomag Dr. Oetker Leveles tészta

A kenéshez és szóráshoz:

1 db tojás (közepes méretű) (közepes méretű)
kevés jégcukor

A krémhez:

500 mililiter tej (szobahőmérsékeltű) (szobahőmérsékeltű)
1 tasak Dr. Oetker Gála Krémpuding vaníliaízű

A gyümölcsréteghez:

200 g vegyes bogyós gyümölcs (apróra vágott eper, málna, áfonya) (apróra vágott eper, málna, áfonya)

A díszítéshez:

néhány szem eper és áfonya

Elkészítés

Elkészítés

1

Előkészítés

A tésztát a csomagoláson található leírás szerint előkészítjük. A csomagolóanyagot eltávolítjuk a tésztáról, a sütőt előmelegítjük.

2

Elkészítés

Tészta: A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük, majd a tésztát a hosszanti oldal mentén félbe hajtjuk. Kissé összenyomkodjuk, majd kb. 20-22 db kört (ø4 cm) szúrunk ki belőle és a sütőpapírral együtt a tepsibe rakjuk. A tésztakorongokat megkenjük a felvert tojással és megszórjuk jégcukorral. A tepsit az előmelegített sütő közepébe toljuk.

Alsó és felső sütés: kb. 190 °C

Légkeveréses: kb. 170 °C

Sütési beállítás: Középre

sütés: kb. 15 - 18 perc

Sütés után a süteményt a sütőrácson hagyjuk kihűlni.

Krém: A kimért tejet egy keverőtálba öntjük, majd a Gála krémpudingot a tasakon lévő utasítás szerint elkészítjük. A krémet, a leveles tészta korongokat és a bogyókat felváltva 4-6 pohárba töltjük. Eperrel és áfonyával díszítjük és tálalásig hideg helyre tesszük.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Bogyós crumble leveles tésztával

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből