Sütik használata az Oetker.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az Ön számítógépes eszközein, hogy biztosítsa az oldal jobb működését és hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogy Ön hogyan használja az oldalunkat. Amennyiben folytatja az oldal használatát (kattint, navigál, görget az oldalon) illetve ha eltávolítja ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintse meg adatvédelmi elveinket.

Szükséges sütik
Ezek a sütik elengedhetetlenek az Oetker.hu alapvető webhelyfunkcióinak használatához.
Szükséges és performance sütik
A performance sütik segítenenek az Oetker.hu használatának elemzésében, hogy felmérhessük és javíthassuk oldalunk teljesítményét.
Szükséges, performance, illetve marketing és harmadik féltől származó sütik
A marketing és a harmadik féltől származó sütik segítenek abban, hogy más platformokon is személyre szabott tartalmakat mutathassunk Önnek.

Aszalt meggyes tarka puding - gluténmentes

(0)
Értékelés Köszönjük az értékelést!
    (Nem ízlett)
    (Nem rossz)
    (Átlagos)
    (Nagyon finom)
    (Tökéletes)

Díszes pudingvarázs

4 adag

Könnyen elkészíthető 20 Perc(ek)

Hozzávalók

Hozzávalók

a következő recepthez: Aszalt meggyes tarka puding - gluténmentes

Az elkészítéshez:

1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű - Gluténmentes
500 mililiter tej
50 g cukor
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding csokoládéízű - Gluténmentes
500 mililiter tej
50 g cukor
4 ek. aszalt meggy
1 tasak Dr. Oetker Habpor
150 mililiter hideg tej
Dr. Oetker Dekormix Színvarázs

Elkészítés

Elkészítés

A vaníliapudingot a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük úgy, hogy a tűzről levett, még forró pudinghoz 2 evőkanál aszalt meggyet keverünk. Az elkészült pudinggal 4 db hideg vízzel kiöblített pudingformát félig megtöltünk. A formákat fóliával letakarjuk és a pudingokat hűtőszekrénybe tesszük. Közben a csokoládéízű pudingot is elkészítjük a tasakon lévő leírás szerint úgy, hogy a tűzről levett, még forró pudinghoz 2 evőkanál aszalt meggyet keverünk. A pudingot fóliával letakarjuk és hűlni hagyjuk. A kissé kihűlt csokoládéízű pudingot a hűtőből kivett vaníliaízű pudingok tetején egyenletesen elosztjuk, majd a formákat a hűtőszekrénybe visszatesszük. Miután a pudingok teljesen kihűltek és megszilárdultak, a pudingokat a formákból desszertes tányérokra borítjuk. A habport a hideg tejjel a tasakon lévő leírásszerint kemény habbá verjük. Egy fagyasztózacskóba kanalazzuk, lezárjuk, a zacskó sarkát kivágjuk, és a pudingot tejszínhabbal, majd dekorcukorral díszítjük.

Átlagos tápértékadatok a következő recepthez: Aszalt meggyes tarka puding - gluténmentes

Adagonként/ darabonként 100 g / ml-enkénk

Felhasznált Dr. Oetker termékek

Részletekért kattintson a termékre

 Új receptek

sütnijó! - A sütibarátok közössége

Merítsen inspirációt több mint 8000 ínycsiklandó receptből